Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@23:30:03 GMT

گام مهم ایران برای ساخت سرنگ انسولین

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۳۴۴۴

گام مهم ایران برای ساخت سرنگ انسولین

پتروشیمی شازند برای نخستین بار در جهان، موفق به ثبت اختراع فرآیند تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن در فناوری بازل برای استفاده در ساخت سیلندر سرنگ انسولین و سرنگ سه تکه شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شرکت پتروشیمی شازند، متخصصان و مخترعان پتروشیمی شازند برای نخستین بار در جهان، موفق به ثبت اختراع فرآیند تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن برای استفاده در ساخت سیلندر سرنگ انسولین و سرنگ سه تکه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزانه به‌طور میانگین حدود ۲ میلیون سرنگ انسولین در کشور مصرف می‌شود که در گذشته ماده اولیه تولید این نوع سرنگ‌ها، از پلی‌پروپیلن گرید J۸۰۱ شرکت HYOSUNG کشور کره جنوبی استفاده می‌شد. سالانه حدود ۵ هزار تن از این گرید وارد کشور می‌شد که به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران، واردات گرید یادشده متوقف و از این بابت مشکلاتی متوجه بخش سلامت جامعه شد.

محققان و متخصصان شرکت پتروشیمی شازند همسو با مسئولیت‌های اجتماعی، برای حل این مشکل بزرگ که تأثیر مستقیمی بر سلامت جامعه و حفظ جان هم‌میهنانمان داشت، با تشکیل گروهی پژوهشی در واحد پلی‌پروپیلن شازند، مطالعات و بررسی‌های خود را برای امکان‌سنجی تولید این نوع گرید در واحد صنعتی آغاز کردند.

پس از انجام فرآیند مهندسی معکوس و شناسایی مواد افزودنی نمونه گرید خارجی، تولید نمونه آزمایشگاهی آن در اواخر سال ۱۳۹۷ و با عنوان ARP۸۰۱ در این شرکت محقق شد که مورد توجه و استقبال مشتریان قرار گرفت.

با توجه به اینکه تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن در فناوری بازل برای نخستین بار در جهان صورت پذیرفته است، فرآیند تولید و محصول تولیدی آن به‌عنوان ثبت اختراع، به شماره ثبت اختراع ۱۰۳۰۴۳ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۵ و طبقه بین‌المللی C۰۸F ۱۰/۰۰; C۰۸F ۱۱۰/۰۶;C۰۸F ۲۱۰/۰۶ با موفقیت به تأیید مسئولان رسید.

شایان ذکر است، اکنون توسعه این گرید به‌منظور تولید سرنگ‌های دوتکه در حال پیگیری است و در آینده‌ای نزدیک، گرید مخصوص سرنگ‌های دوتکه نیز تولید و روانه بازار داخلی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید تجهیزات پزشکی پلی پروپیلن گرید پتروشیمی شازند سرنگ انسولین ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول