Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: طرح تولید کاتالیست پلی پروپیلن با ظرفیت حدود ۲۰۰ تن در سال و کاتالیست پلی پروپیلن با ظرفیت ۱۲ تن در سال جزو طرح‌های افتتاحی امروز است و ۲۷۰ میلیارد تومان برای این پلنت‌ها سرمایه‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شازند ، علی پژوهان ظهر امروز در آیین افتتاح طرح تولید صنعتی کاتالیست‌های پلی پروپیلن و پلی اتیلن سنگین( تکنولوژی cx ) در پتروشیمی شازند که در ارتباط ویدئوکنفرانسی با حضور رئیس جمهور انجام شد با اشاره به اهمیت این طرح اظهار داشت: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی زیر مجموعه شرکت ملی  صنایع پتروشیمی است که وظیفه عمده ایجاد دانش فنی احداث پلنت‌های پتروشیمی و کاتالیست‌های مصرفی آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال‌های اخیر به مدد وجود دانشمندان و پژوهشگران برجسته توانستیم موفقیت‌های بسیاری کسب کنیم برای نخستین بار در سال 99 توانستیم دانش فنی پلی اتلین سنگین برای پتروشیمی تبریز با ظرفیت 300 هزار تن، دانش فنی واحد پلی اتیلن پتروشیمی بوشهر با ظرفیت 400 هزار تن را ارائه کنیم و در کنار این امر تولید پروپیلن فاتح با ظرفیت 120 هزار تن ارائه شد.

3 طرح صنعت پتروشیمی به بهره‌برداری رسیدچگونه پتروشیمی آبادان از ورشکستگی به سوددهی رسید ؟نماد پتروشیمی اروند در بورس درج شد

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی خاطرنشان کرد: در سال 99 موفق شدیم دانش فنی طرح سه‌گانه گاز طبیعی به پلاستیک با ارزش پلی پروپیلن شامل سه برند تولیدی متانول، پروپیلن و پلی پروپیلن با تولید 900 هزار تن را به اسلام‌آباد غرب تحویل دهیم.

پژوهان تصریح کرد: موضوع تولید پروپیلن هم برای نخستین بار قرار است در جنوب و شمال کشور با دانش فنی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی انجام شود و بعضی از تجهیزات خاص که در پتروشیمی‌ها استفاده می‌شود فقط در صورت وجود دانش فنی آن پلنت قابل احداث است و با داخلی‌سازی این تکنولوژی‌ها تحرک قابل توجهی در قطعه‌سازی و تجهیزات‌سازی در صنعت پایین‌دست ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: طرح تولید کاتالیست پلی پروپیلن با ظرفیت حدود 200 تن در سال و کاتالیست پلی پروپیلن با ظرفیت 12 تن در سال جزو طرح‌های افتتاحی امروز است و 270 میلیارد تومان برای این پلنت‌ها سرمایه‌گذاری انجام شده و یکی از این پروژه‌ها در طول یک سال ساخته شد.

انتهای پیام/712/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی طرح تولید تن در سال دانش فنی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد رضا میری لواسانی با حضور در استودیو ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ایران اکسپو اظهار داشت: بر اساس آمار رسمی گمرک که به تازگی منتشر شده است پردیس ارزآورترین پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده و ۸۵۴ میلیون دلار ارزاوری داشته و همچنین دومین شرکت ارزآور کشور بعد از شرکت ملی گاز است.

میری لواسانی با اشاره به دستاورد جدید پردیس در تولید اوره جدید و سازگار با محیط زیست، گفت: براساس گزارش‌های IFDC نیتروژن به خوبی در خاک جذب نمی‌شود و ۳۳ درصد آن در لایه‌های مختلف خاک هدر می‌رود. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات غیرقابل پیش بینی، پردیس به دنبال معرفی محصول جدید اوره‌ای است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که نیتروژن به تدریج در خاک جذب نمی‌شود و به اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود، محصول جدید پردیس به جذب تدریجی اوره در لایه‌های مختلف خاک کمک می‌کند. 

میری لواسانی افزود: اکسید نیتروژن یک آسیب برای محیط زیست است و بر تغییرات اقلیمی تأثیر می‌گذارد، به منظور جلوگیری از این موضوع اوره جدید با پوشش کافی تولید شده است که به تدریج در زمین جذب می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس در پاسخ به سوال مجری که آیا این اوره میتواند انقلابی در امنیت غذایی دنیا ایجاد کند، گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، دنیا برای تامین غذای خود در آینده به اوره بیشتری احتیاج دارد و با حل این مشکل، این نوع اوره آینده تامین غذایی دنیا را تضمین کند.

میری لواسانی از آمریکای جنوبی، آفریقا و شرق آسیا بعنوان مقاصد مهم اوره پردیس نام برد و گفت: یکی از مشکلات ما ناترازی گاز در زمستان و قطع خوراک پتروشیمی است که تلاش کردیم با تعمیرات و نگه‌داری و افزایش بهره‌وری ۱۷۰ هزار تن تولید بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت خوبی که نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اختیار تولید کنندگان برای تعامل با بازار‌های جدید فراهم کرده است گفت: در نشستی که با وزیر کشاورزی سریلانکا داشتیم مقرر شد پتروشیمی پردیس ۳۰ درصد اوره مورد نیاز این کشور را تامین کند که میتواند مشتری خوبی برای پتروشیمی همت باشد که در ۲ الی۳ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس همچنین با رونمایی از برنامه جدید خود از تولید ماده‌ای خبر داد که در سال‌های آینده بیشتر از آن خواهیم شنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر اوره بعنوان محصول نهایی ما برای کشاورزی استفاده می‌شود، اما تصمیم داریم با این برنامه بخشی از خام فروشی را به ادبلو تبدیل کنیم که سه برابر بیشتر ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست