Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست تحقیق و تفحص از نحوه احداث پتروشیمی الوند موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس گزارش کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه احداث پتروشیمی الوند را بررسی کرده و در نهایت با ۱۵۱ رای موافق، ۵۴ رای مخالف و شش رای ممتنع با آن موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق و تفحص دارای دو محور به شرح زیر است:

۱_ علت واگذاری ۱۰ هکتار از مجموعه محدوده پالایشگاه کاملا دولتی امام خمینی (ره) شازند به چند نفر از افراد خصوصی

۲_ ضرورت وجود چنین صنعتی آلوده کننده‌ای در منطقه چیست؟

محمود احمدی بیغش نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده متقاضیان تحقیق و تفحص بیان کرد: شهر شازند در ۲۸۰ کیلومتری جنوب پایتخت قرار دارد و یکی از مهم‌ترین شهرهای صنعتی استان مرکزی می‌باشد. ۳۰ سال پیش سه صنعت بزرگ در این منطقه احداث شدند که شامل پالایشگاه، نیروگاه ۱۶۰۰ مگاواتی برق و یکی از صنایع بزرگ پتروشیمی است. مردم نیز به امید رشد شهر مرغوب‌ترین زمین‌های کشاورزی خود را در اختیار این صنایع قرار دادند و شهرستان به یک شهر کاملا صنعتی تبدیل شد.

وی در ادامه اظهار کرد: اما به دلیل نامهربانی مسئولان صنایع و ماهیت ذاتی این صنایع امروز شهرستان شازند یکی از آلوده‌ترین شهرهای کشور است و حدود ۴۰ درصد از خانوارهای شهرستان دارای یک بیمار مبتلا به سرطان هستند. اما در خصوص تحقیق و تفحص باید بگویم که ۱۰ سال پیش شخصی کاملا خصوصی برای تاسیس یک پتروشیمی در استان همدان مجوز می‌گیرد اما به دلیل بی‌تدبیری و حمایت‌های معاون اول رئیس جمهور این فرد از همدان به شازند آمده و ۱۰ هکتار از مجموعه کاملا دولتی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند را برای تاسیس پتروشیمی به اصطلاح خریداری می‌کند. در حالی که تاسیس صنایع آلوده کننده در نزدیکی مراکز شهرها نیاز به مجوز هیات دولت دارد علی‌رغم مخالفت وزیر نفت از سوی وزارت کشور مطرح شده و مورد موافقت قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: اکنون دست‌مان به جایی بند نیست اما کاملا مشخص است که این افراد اهلیت ندارند. از همکاران تقاضا می‌کنم با موافقت به این درخواست کمکی به حقوق مردم شهرستان شازند که در محرومیت هستند داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان مرکزی محمود احمدی بیغش شازند تحقيق و تفحص استان ها سیاسی تحقیق و تفحص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود