Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم ولدخانی در گفت و گو با همشهری آنلاین با اشاره به تولید انواع گریدهای پزشکی در دوران پاندمی ویروس کرونا افزود: گرید اسپان باند یکی از گریدهای اصلی در تولید ماسک‌ها و ماده اولیه گان‌های پزشکی است و پتروشیمی شازند در راستای تحقق اهداف و رسالت‌های مسئولیت اجتماعی به عنوان تنها تولید کننده این نوع گرید، ضمن تأمین نیاز کشور، نقش بسزایی در حفظ سلامت جامعه در دوران کرونا ایفا  و شرایط صادرات آن را نیز فراهم  کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سال گذشته را با توجه به بسته شدن مرزهای صادراتی کشور در اعمال تحریم‌ها سالی پرتنش دانست و گفت: سال ۱۳۹۹یکی از سخت‌ترین و پرچالش‌ترین سال کاری در عمر فعالیت‌های تولیدی شرکت پتروشیمی شازند بود. از طرفی شیوع جهانی ویروس کرونا و بسته شدن مرزهای صادراتی کشور و از طرف دیگر اعمال شدیدترین فشارها و تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی و همچنین افزایش بی‌سابقه نرخ ارز و قیمت خوراک نفتا سبب شد که پتروشیمی شازند شرایطی را تجربه کند که تاکنون نظیر آن در طول دوران کاری شرکت وجود نداشته است.

مدیرعامل پتروشیمی شازند ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده توسط پرسنل و کارکنان این شرکت در راستای بهبود شرایط، از صادرات محصولات شرکت برای نخستین بار به صورت حمل و نقل ریلی خبر داد و افزود: بخش عمده‌ای از محصولات تولیدی در انبارهای مجتمع و حتی در فضای باز انباشته شده بود که با اقدامات مؤثر و تمهیدات لازم از سوی همکاران، برای نخستین بار بخشی از محصولات صادراتی شرکت از طریق حمل و نقل ریلی به کشور ترکیه صادر شد و شرایط شرکت از برای انباشت محصولات تولیدی تا حدودی مساعد شد.

ولدخانی تولید محصولات جدید پلیمری را یکی از اقدامات مؤثر شرکت در راستای تولید بهینه محصولات با حاشیه سود بالا برشمرد.

وی با اشاره به برنامه‌های جدید شرکت در صرفه جویی هزینه‌های خرید خوراک مورد نیاز مجتمع  تصریح کرد: در راستای تأمین خوراک مورد نیاز مجتمع در سال گذشته برای نخستین بار، بخشی از خوراک مورد نیاز مجتمع پتروشیمی شازند از طریق خط لوله و از نفتای خریداری شده از شرکت پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس وارد مجتمع شد که دریافت خوراک از طریق خط لوله، حداقل ۵۰ درصد نسبت به حمل ونقل زمینی صرفه‌جویی برای شرکت داشت.

کد خبر 614723

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی شازند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه