Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند در حاشیه گشایش این نمایشگاه، در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به رویکرد و استراتژی شرکت پتروشیمی شازند مبنی بر استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی و جلوگیری از خروج ارز ، اداره مهندسی ساخت و خودکفایی در این شرکت تشکیل و تامین قطعات یدکی از سوی سازندگان داخلی بر عهده این اداره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته از سال ۹۹ تاکنون بالغ بر ۷۷۰ تقاضا مشتمل بر حدود سه هزار قلم کالا از سوی این‌ مجموعه فرآیند داخلی سازی را طی کرده که بر اساس محاسبات صورت گرفته باعث صرفه جویی و جلوگیری از خروج ارز به میزان ۲۵ میلیون یورو شده است.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به اهداف داخلی سازی این شرکت اظهار داشت: صرفه جویی ریالی، جلوگیری از خروج ارز، قطع وابستگی از تامین کننده‌های خارجی و ایجاد بستر خلاقانه در مجتمع از جمله این اهداف است. 

ولدخانی گفت: داخلی سازی قطعات و تجهیزات و قطع وابستگی از تامین کننده‌های خارجی، داخلی سازی از طریق مهندسی معکوس، داخلی سازی قطعات از طریق مهندسی ارزش و مبتکرانه، داخلی سازی از طریق ساخت قطعات در کارگاه مرکزی مجتمع، جایگزینی تجهیزات فرسوده از موجودی های شرکت از جمله برنامه های عملیاتی این شرکت در راستای بومی‌سازی‌ تجهیزات است.

وی  ادامه داد: مجموعه قطعات داخلی شده شامل، قطعات دوربین و کمپرسورها ، قطعات و تجهیزات اکسترودرها، قطعات توربو اکسپندرها، کنترل ولوها، ادوات ابزار دقیق، قطعات انواع پمپ‌ها، شیرهای اطمینان و فیلترها، قطعات برقی، الکاروموتور و آسانسورها، قطعات مکانیکی تجهیرات ثابت، تجهیزات آنالایزر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند بیان کرد: این مجموعه در سه سال گذشته بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته و سال گذشته نیز این میزان ارزآوری ۳۳۰ میلیون دلار بوده است.

ولدخانی گفت : مجموعه پتروشیمی شازند یکی از بزرگترین مجموعه‌های پتروشیمی کشور است و با دارا بودن ۱۷ واحد تولیدی و ۶ واحد سرویس دهی و عدم نیاز برخی امکانات از جمله برق به شبکه سراسری مایحتاج خود را تامین می‌کند.

وی تصریح کرد: بیش از پنج هزار واحد تولیدی پایین دستی از شرکت پتروشیمی شازند تغذیه می‌شوند و این واحد زمینه قریب به ۱۰۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم و همچنین چهار هزار اشتغال مستقیم را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند میزان واردات این مجموعه در سال گذشته را ۱۲۰ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: واردات این شرکت پتروشیمی در سال گذشته به کمتر از ۵۰ میلیون دلار رسید.

ولدخانی با بیان اینکه میزان تولید محصولات این مجموعه سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن است گفت: با تلاش پرسنل‌ این شرکت در سال گذشته برای نخستین بار در عمر خود بالای ۲۰۰ هزار میلیارد ریال فروش و به بیش از ۴۰ کشور صادرات داشته است.

فرماندار شهرستان شازند نیز در این آئین گفت: گشایش نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشی مجموعه شرکت پتروشیمی شازند در شرایط تحریم مایه مباهات و افتخار استان مرکزی است‌.

«یحیی رمضانی »افزود: خودکفایی و بومیسازی تجهیزات در حوزه نفت، پتروشیمی و پالایشگاهی در این شرکت این پیام‌ را به دشمنان و بدخواهان نظام‌جمهوری اسلامی مخابره می‌کند که اعمال تحریم‌ها نتوانسته تاثیری بر فناوری و دانش متخصصان و مهندسان ایرانی بگذارد.

وی تاکید کرد: سال ۱۳۳۷ نخستین پتروشیمی در شهرستان مرودشت ساخته شد و اکنون ۵۱ شرکت پتروشیمی در سطح کشور فعالیت می‌کند و ۳۷ محصول تولیدی پتروشیمی به ۱۱۰ محصول متنوع افزایش یافته است.

فرماندار شازند اظهار داشت: ۸۵ درصد فناوری‌های پتروشیمی و صنعت نفت توسط این مجموعه انجام می‌شود و امید است با تولیدات پایین دستی در مجموعه شرکت پتروشیمی شازند ، زمینه سرمایه گذاری را در استان و این شهرستان فراهم‌ کنیم.

امام جمعه شهرستان شازند نیز در این آیین گفت: ساخت و تولید این قطعات بسیار دشوار بود که با تلاش و هم افزایی مدیریت و مجموعه پرسنل شرکت پتروشیمی شازند به ثمر نشست و اکنون بیش از ۸۰ درصد قطعات که با زحمت و بهای بسیار زیاد از خارج تامین می‌شد در این شرکت تولید شده که مایه مباهات و افتخار است.

حجت الاسلام سید «احمد مهدی‌نژاد» افزود: تمام پیشرفت‌های کنونی جامعه به لحاظ کیفی و کمی در حوزه علمی، صنعتی و تکنولوژی زیر سایه نظام‌ ولایی صورت می‌گیرد و در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز شرکت‌های دانش بنیان را مورد حمایت ویژه قرار داده‌اند.

پتروشیمی شازند در سال ۱۳۷۲ بهره‌برداری شد و به عنوان یکی از واحدهای فرادستی مطرح برای زنجیره بزرگی از تولیدکنندگان متوسط و کوچک کشور کارسازی و تامین مواد اولیه دارد.

برچسب‌ها استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند استان مرکزی شازند پتروشیمی شازند شرکت پتروشیمی شازند میلیون دلار داخلی سازی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی درنشست با مدیران شرکت فولادین ذوب و فرماندارویژه شهرستان آمل درمحل این شرکت گفت، شرکت فولادین ذوب آمل یکی از واحد‌های مهم تولیدی واشتغالزایی درمازدنران است که با توجه به ظرفیت مهم این مجموعه در تولید قطعات خودرویی، قطعا در ایجاد خط تولید وساخت ماشین آلات بخش کشاورزی توفیق خواهد داشت.

وی افزود: قطعا از مجموعه فولادین ذوب آمل عملیاتی شدن این طرح مهم سرمایه گذاری وتحقق آن دور از دسترس نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: توقع وانتظاری که از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل درقابل تفاهم نامه‌ای که با شرکت خودروسازی چینی امضاء کردند، هرچه سریعتر منجر به انتقال دانش وفناوری تولید درشهرستان آمل منجر شود.

مومنی ادامه داد: با صحبت‌هایی که میان مدیران شرکت فولادین ذوب آمل و شرکت خودروسازی چینی شده، مقرر شد دریک فرصت زمانی شش ماهه یا یکساله منجر به انتقال دانش وفناوری تولید بشود.

وی اظهار کرد: توقع سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی درهمه بخش‌های کشاورزی مازندران از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل این هست که به گونه‌ای اقدام کنند که ما درمازندران بتوانیم تجربیات لازم را برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی دراستان بهره ببریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: درحال حاضر تولید ماشین آلات کشاورزی ازجمله ماشین‌های هرس، وجین کار وماشین آلات مدیریت برداشت محصولات که هنوز وارد کشور وارد نشده یا کمتر وارد شده، انتظار است که تکنولوژی تولید وساخت این ماشین آلات را وارد استان کنیم که این امر زمینه ساز توسعه درآینده استان خواهد شد.

مومنی ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر دراین زمینه ما دربخش کشاورزی بیشتر مصرف کننده هستیم واگر هم مواردی ازاین دست درکشور ویا استان واحد تولیدی فعال باشد، در حد مونتاژ قطعات ماشین آلات است.

وی افزود: قطعا شرکت فولادین ذوب آمل با پیشینه خود تولید قطعات خودرو‌های سواری وسنگین، خطوط بزرگ تولید ومونتاژ ونیروی انسانی مورد نیاز، می‌تواند مازندران را در بخش تولید ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی بیمه کند.

رییس هیات مدیره شرکت فولادین ذوب آمل نیز در این نشست درگزارشی از ظرفیت‌های این مجموعه تولیدی درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را در شهرک صنعتی آمل با هدف تولید انواع قطعات چدنی و آهن آلات و مقاطع فولادی آغاز و در حال حاضر به یکی از شرکت‌های مهم در این حوزه تبدیل شده است.

مجتبی روشن افزود: هم اکنون ظرفیت تولید گروه کارخانجات فذا آمل حدود ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال قطعات چدنی و فولادی و ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن مقاطع فولادی است.

وی اضافه کرد: در واحد ذوب نیز جهت فرآیند ذوب سازی از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر و کوره قوس الکتریکی استفاده می‌گردد و دارای ظرفیتی در حدود ۴۰ تن ذوب در ساعت است.

رییس هیات مدیره گروه کارخانجات فولادین ذوب آمل همچنین به عزم جدی مدیران این مجموعه برای تولید ماشین آلات بخش کشاورزی با توجه به نیاز جدی استان وکشور با رویکرد بومی کردن دانش تولید توسط این شرکت گفت: در این همین راستا کارخانجات فولادین ذوب آمل و شرکت زوم لاین کشور چین برای همکاری‌های مشترک برای تولید و ساخت ماشین آلات کشاورزی در شهرستان آمل تفاهم و به توافق‌های اولیه رسیدند.

روشن ابرازامیداوری کرد: با کمک وحمایت جهادکشاورزی ومجموعه مدیران مرتبط استانی، بتوان این طرح مهم وکلان درحوزه تولید ماشین آلات بخش کشاورزی درشرکت فولادین ذوب آمل عملیاتی کرد.

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • ببینید | گزارش اختصاصی CNN از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای سپاه