Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک ابراهیم ولدخانی در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشی متخصصین ساخت و تولید پتروشیمی شازند اظهار کرد: با توجه به رویکرد و استراتژی مدیریت پتروشیمی شازند مبنی بر استفاده حداکثری از توانمندی های داخلی و جلوگیری از خروج ارز، اداره مهندسی ساخت و خودکفایی تشکیل و تامین قطعات یدکی از سوی سازندگان داخلی بر عهده این اداره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در بازه زمانی سال ۹۹ تاکنون بالغ بر ۷۷۰ تقاضا مشتمل بر حدود سه هزار قلم کالا از سوی این‌مجموعه فرآبند داخلی سازی را طی کرده که بر اساس محاسبات صورت گرفته باعث صرفه جویی و جلوگیری از خروج ارز به میزان ۲۵ میلیون یورو شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند با اشاره به اهداف داخلی سازی تجهیزات شرکت بیان داشت: ایجاد کارگروه های بین واحدی جهت تشریک مساعی و تصمیم گیری در قطعات داخلی سازی شده ، تشکیل تیم های ارزیابی جهت شناسایی منابع و سازندگی توانمند داخلی، بهبود فرآیند برون سپاری قراردادهای ساخت داخل با لحاظ کردن توام شاخص های فنی و ریالی در ارزیابی پیمانکاران، تسهیل در عصر مجوزهای مربوط به کمیسیون معاملات در فرایند قطعات ساخت داخل از مهمترین اقدامات صورت گرفته است.

ولدخانی ادامه داد: با توجه به اقدامات صورت گرفته در بازه زمانی سال ۹۹ تاکنون بالغ بر ۷۷۰ تقاضای مشتمل بر حدود ۳ هزار قلم کالا توسط ایج مجموعه فرایند داخلی سازی را طی کرده بر اساس محاسبات صورت گرفته باعث صرفه جویی و جلوگیری از خروج ارز به میزان ۲۵ میلیون یورو شده است.

وی با اشاره به برنامه های عملیاتی در راستای بومی سازی ادامه داد: داخلی سازی قطعات و تجهیزات و قطع وابستگی از تامین کننده های خارجی، داخلی سازی از طریق مهندسی معکوس، داخلی سازی قطعات از طریق مهندسی ارزش و مبتکرانه، داخلی سازی از طریق ساخت قطعات در کارگاه مرکزی مجتمع، جایگزینی تجهیزات فرسوده از موجودی های شرکت بخشی از این برنامه ها است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند مجموعه قطعات داخلی شده را قطعات دوربین و کمپرسورها ، قطعات و تجهیزات اکسترودرها، قطعات توربو اکسپندرها، کنترل ولوها، ادوات ابزار دقیق، قطعات انواع پمپ ها، ولوها ، شیرهای اطمینان و فیلترها، قطعات برقی، الکاروموتور و آسانسورها، قطعات مکانیکی تجهیرات ثابت،  تجهیزات آنالایزر برشمرد.

ولدخانی تصریح کرد: مجموعه پتروشیمی شازند یکی از بزرگترین مجموعه های کشور است که با دارا بودن ۱۷ واحد تولیدی و ۶ واحد سرویس دهی و عدم نیاز به برخی امکانات از جمله برق شبکه سراسری مایحتاج خود را تامین می‌کند.

وی اضافه کرد: بیش از پنج هزار واحد پایین دستی را تغذیه می‌کند و نزدیک به صدهزار نفر اشتغال غیرمستقیم و چهارهزار نفر مستقیم را عهده دار است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند خاطرنشان کرد: این شرکت محصولات پلیمری و شیمیایی مختلفی تولید می کند که بعضی از آنها بسیار کاربردی و حیاتی است.

ولدخانی گفت: یکی از محصولات مهم ماسکی است که استفاده می شود، از زمان شیوع کرونا مجموعه آر اند دی وارد کار شده و گرید این محصول را تولید کرده که بسیار کاربردی است.

وی افزود: یکی دیگر از محصولات ‌گرید های سرم و سرنگ است که آخرین بار سه سال پیش از خارج وارد شد اما ادامه پیدا نکرد و از آن زمان این محصولات رو تولید کردند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند بیان داشت: برای بخش آر اند دی(R & D) برنامه ریزی تعریف شده و سالیانه باید دو‌محصول به محصولات قبلی  اضافه شود که این امر محقق شده و نتیجه بخشی از این دستاوردها در نمایشگاه نشان داده شده است.

ولدخانی باتوجه به شعار سال گفت: تحقق مولفه های شعار سال بدون بعضی از امکانات شاید مهیا نشده باشد، تولید در مجموعه ای که سی سال از عمر آن میگذرد و به صورت ویژه در تحریم است، اگر نتوانی تجهیزات فراهم کنی و کاتالیزها را تعریف کند عملا تولیدی وجود نخواهد داشت، بنابراین یکی از وظایف ما تولید این محصولات است

وی افزود: استارت تولید این محصولات بعد از اورهال تاریخی سال ۹۸ زده شد، برای اولین بار بدون حضور متخصصین خارجی اورهال در کل مجموعه به مدت یک ماه انجام شد؛ بعضی از این قطعات ها حتی نقشه هم نداشتند و متخصصین نقشه ها را طراحی کردند

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند با بیان اینکه تامین برخی قطعات از جمله برای کمپرسور حساس و ریسک پذیر بود که شجاعت زیادی می خواست یادآور شد: امروز بیش از سه هزار قطعه در این مجموعه تولید  و یا بازسازی شده، ۲۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی بابت تولید این قطعات در داخل است.

در حال به روزرسانی...

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات پتروشیمی شازند تحریم پتروشیمی شازند مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت خودرو امروز، جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ با توجه به اینکه بنگاه‌های خرید و فروش خودرو تعطیل است، هیچ تغییری نسبت به روز گذشته ندارد.

در هفته‌ای که گذشت، قیمت خودرو روند نزولی به خود گرفته بود و همین روند تا روز دوشنبه نیز ادامه داشت، اما روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با رشد اندکی که نرخ دلار در بازار آزاد تجربه کرد، قیمت خودرو هم بلافاصله صعودی شد. نکته عجیب اینکه برخلاف هفته پیش، محصولات سایپا نوسان چندانی در بازار نداشتند و می‌توان گفت که رکود به بازار خودروهای داخلی نیز کشیده شده بود.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی در هفته گذشته نزولی بود. کوییک S دنده‌ای با مدل ۱۴۰۳ یکی از ارزان‌ترین هاچ‌بک‌های بازار داخلی به شمار می‌رود که نسبت به روز شنبه این هفته، هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ ۴۴۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G با مدل ۱۴۰۳، سدان لوکس تولیدی شرکت سایپا، رشد قیمت ۳.۵ میلیون تومانی نسبت به ابتدای هفته داشته و با ۷۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. سمند سورن پلاس بنزینی از رقبای پژو پارس در بین محصولات ایران‌خودرو است که سه میلیون تومان طی یک هفته کاهش یافت و به قیمت ۷۷۲ میلیون تومان رسید.

پژو پارس LX TU۵ یکی از محصولات محبوب بازار داخلی به شمار می‌رود که افت قیمت سنگینی را تجربه کرد. این خودرو نسبت به شنبه این هفته ۳۹ میلیون تومان ارزان‌تر شده و با ۸۴۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی در هفته پیش افت کمتری نسبت به داخلی‌ها داشت.

جک J۴ آپشنال ارزان‌ترین خودرو مونتاژی کرمان‌موتور است که از ابتدای روند معاملات شنبه ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر شده و با ۸۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس یکی از جدیدترین محصولات مدیران خودرو و فیس‌لیفت X۲۲ Pro به شمار می‌رود که تنها ۱۰ میلیون تومان کاهش قیمت پیدا کرده و با یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

جک S۵ یکی از محبوب‌ترین محصولات کرمان موتور محسوب می‌شود. این کراس‌اوور افت ۱۵ میلیون تومانی را از ابتدای هفته به ثبت رساند و با قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

فیدلیتی پرایم نیو ۵ نفره یکی از کراس‌اوورهای محبوب بهمن موتور است که این محصول نیز همانند دیگر خودروهای بازار ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر و با نرخ یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پیش بینی قیمت خودرو در هفته آینده

مسیح فرزانه، کارشناس بازار خودرو معتقد است: بازار خودرو در ایران از چهار فاکتور اصلی قیمت ارز، عرضه و تقاضا، تورم و وعده و وعید مسئولان دولتی تأثیر می‌گیرد. حساسیت نسبت به گزینه چهارم طی سال‌های اخیر همواره در حال کاهش بوده و دلیل آن، محقق نشدن وعده‌های مسئولان است.

وی ادامه داد: در این باره به دو مورد اشاره می‌شود. مورد اول اینکه طبق آمار بانک مرکزی از تورم در سال ۱۴۰۲ برابر با ۵۲ درصد است، یعنی آماری متفاوت از آن‌چه که در ابتدا گفته می‌شد. مورد دیگر می‌توان به وعده مسئولان از جمله وزیر صمت در ابتدای سال اشاره کرد که صحبت از تولید ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه می‌کنند. مشخص نیست که این تعداد خودرو با لحاظ کسری تولید سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۱ اعلام می‌شود یا اینکه پرونده آن وعده‌ها به کلی بسته شده و ۱.۷ میلیون خودرو، وعده جدید آن‌ها است.

فرزانه در مورد آینده قیمت خودرو افزود: طی هفته‌های آینده احتمالاً افزایش قیمت کارخانه برای محصولات داخلی، مونتاژی و حتی وارداتی صورت بگیرد که امری طبیعی است. به دلیل اینکه تمامی هزینه‌ها از مالیات بر ارزش افزوده گرفته تا گواهی اسقاط و مالیات شماره‌گذاری افزایش پیدا کرده و استانداردهای خودرویی به ۱۲۰ عدد رسیده است. تمامی این موارد، فاکتورهایی برای افزایش قیمت بوده و موضوع مشخص این است که به دلیل شرایط تورمی و رکود که به نظر می‌رسد در سال جدید به مراتب بیشتر از سال گذشته باشد، مصرف‌کننده باید خرید خود را هرچه سریع‌تر انجام دهد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902532

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان